top of page

FILIPPINENE

FILIPPINENE

HOVEDSTAD            Manila

GRENSER TIL            Hav
INNBYGGERTALL    100 981 437
SPRÅK                          Engelsk og filippinsk
VALUTA                       Filippinsk peso

 

SITUASJONEN I LANDET

Filippinene er en øygruppe som består av mer enn 7100 øyer. Store deler av befolkningen lever i fattigdom, mens en liten overklasse styrer landet og sitter på mesteparten av inntektene. De sliter også med mange av miljøproblemene som preger fattige land over hele verden; avskoging, mangel på rent drikkevann og høy luftforurensning. I løpet av 300 år med spansk kolonistyre ble Filippinene konvertert til katolisisme hvilket har gjort det til ett av tre land i Asia med kristendom som dominerende religion. 

TJENESTEN

I Filippinene er tjenestemulighetene mange. Ettersom teamet setter seg sammen vil vi se akkurat hva Gud har på hjertet for oss. Drømmer du om å møte barn og unge i slummen med kjærlighet og håp? Eller hva med kvinner? Høres det spennende ut å reise fra øy til øy for å dele evangeliet? Ønsker du å se mennesker helbredet og satt fri? Bli med til Filippinene! 

 


 

 

BLI MED PÅ LAGET

Bli med oss til Sør-Øst Asias øyrepublikk hvor språkene er mange,  byene er fulle av liv og menneskene er avslappet. Bli med oss og reis på en tur som forvandler både deg og de du besøker. Bli med oss og fortell andre mennesker om Jesus. Fordi for den ene har dette alt å si.

Aldersgrense: 17 år

Datoer:

25. juni – 28. juni

Bootcamp på GoFest, Ungdom i Oppdrags misjonsfestival i Stavern
29. juni –  16. juli

Opphold i Filippinene

bottom of page